Huomio toimituksiin liittyen! 23.5 - 2.6 välisenä aikana tilatut tuotteet lähetetään 3.6.2024
Alennuskoodilla: KOULUTUS saat -15% alennuksen tilauksesta 2.6 asti!

WellAirFix

Niille, jotka taistelevat allergioita, yliherkkyyttä ja astmaa vastaan, jokainen hengenveto on askel kohti hyvinvointia. WellAirFix esittelee huippuluokan ilmansuodattimia, jotka on suunniteltu tekemään hengitettävästä ilmasta maailman parasta, kuten meillä täällä Suomessa.

  • Tuotteita autoon, kotiin, työpaikalle ja vapaa-ajalle.
  • Tuotteet valmistetaan Suomessa huippuluokan materiaaleista

Tuotesarjat

Intohimona hyvä olo

Intohimonamme on pitkään ollut luoda terveellisiä ympäristöjä asumiseen, ajamiseen ja työskentelyyn. Olemme huomanneet, kuinka terve ilmasto lisää elinvoimaa ja auttaa selviytymään kiireisessä maailmassa. Terveellisen ilmaston kehittäminen on keskeistä ihmisten hyvinvoinnille, ja se korostuu erityisesti kotona, työpaikoilla ja liikenteessä, jotka muodostavat jokapäiväisen elämämme ytimen.

Hengitä puhdasta ilmaa - Tunne hyväolo

Visiona puhdas ympäristö

Visiomme on muuttaa maailmaa luomalla terveellisempiä ja kestävämpiä ympäristöjä, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua kaikkialla. Pyrimme edistämään puhtaita ja viihtyisiä asuinympäristöjä, ajoneuvoja ja työpaikkoja.

Uskomme, että jokainen askel kohti puhtaampaa ilmaa ei vain paranna nykyistä elämää, vaan myös turvaa tulevien sukupolvien terveyden ja hyvinvoinnin. Visiomme ohjaa meitä etsimään jatkuvasti uusia tapoja ja teknologioita näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

WellAirFix on tehty Suomessa

Haluamme panostaa laatuun ja siksi haluamme tehdä tuotteemme täällä Suomessa. Vain laadukkaalla ja puhtaalla ilmalla on todellisia vaikutuksia hyvään oloon.

Footer image

© 2024 Lastua

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account