Palautusohjeet

30 päivän maksuton palautusoikeus

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 30 päivän palautusoikeuden (pois lukien lahjakortit ja yksilöidyt tuotteet, joissa esim. kaiverrus tai tuote on tehty asiakkaan antamien mittojen mukaan).

Mitä minun täytyy tietää ennen palautusta?

Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin jälleenmyyntikuntoisia, myös myyntipakkauksen osalta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä, eikä niissä saa olla muutoksia alkuperäiseen tuotteeseen verrattuna.

Miten teen palautuksen?

Palautusta varten sinun täytyy täyttää sähköinen palautuslomake, jonka annamme otettuasi yhteyttä asiakaspalveluun. Palautuslomakkeen täytön jälkeen, pakkaa tuotteet alkuperäiseen laatikkoon tai muuhun ehjään laatikkoon. Käytä tarvittaessa pehmustetta, jotta tuotteet tulevat varmasti ehjänä perille. 

Laita lisäksi palautuslaatikkoon alkuperäinen tilausnumero esimerkiksi post-it lapulle kirjoitettuna tai kopio alkuperäisestä kuitista, jotta saamme palatuskäsittelyssä kohdistettua palautuksen varmasti oikealle tilaukselle.

Voit jättää paketin mihin tahansa postin toimipisteeseen ja antaa kassalla palautustunnuksen: 673341

Säilytä kuitti, kunnes palautuksesi on käsitelty.

Huom! Emme ota vastaan palautuksia, jos niistä ei ole täytetty palautuslomaketta!

 

Mitä seuraavaksi?

Paketti palautuu meille n. viikon kuluessa. Käsittelemme palautukset mahdollisimman nopeasti. Saat ilmoituksen sähköpostiin kun palautus on käsitelty ja palautettava summa on maksettu käytetylle maksutavalle takaisin.

Olemme tarvittaessa yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä