Tuotteita helpompaan arkeen - Lastua

Tuotteita helpompaan arkeen

, by Niila Jurvelin, 1 min reading time

Olen aina ollut innoissani tuotteista, joilla voisin helpottaa arjen askareiden hoitamista. Olen näitä tuotteita tehnyt vuosien varrella, mutta en oikein koskaan ole mieltänyt, että olisin arjen ongelmien ratkoja.

Kunnes..

Jotenkin osasin tällä sähköhammasharjatelineellä osua sellaiseen kohtaan ihmisten arjessa, että positiivisen palautteen ja tilauksien määrä yllätti minut.

Hammasharjateline_Eino3_poyta_harmaa_lastua

Tällainen teline on ollut minulla henkilökohtaisessa käytössä vuosia. Todella tykästyin siihen, miten toimiva se on ja kuinka siistinä se pysyy käytössä. Samaa ovat lukuisat asiakkaatkin sanoneet. "Kuinka mahtava idea - tilaan heti tällaisen perheelleni" - "Yksinkertaisesti paras teline minkä olen nähnyt" ja niin edelleen.

Tämän hyvän palautteen siivittämänä suunnittelin sähköhammasharjan seinälataustelineen, joka näyttää tyylikkäältä ja on mukava käyttää.

Sahkohammasharjan_latausteline_Eino_Harmaa_lastua

Teline on suunniteltu samaa muotokieltä linjaten kuin muut Eino-sarjan tuotteet. Tietenkin siksi, että latausteline sopisi myös niihin talouksiin, jossa harjaspääteline on jo käytössä.

Sahkohammasharjan_latausteline_Eino_Harmaa_harjaspaalla_lastua

Mahtavaa, että te hyvät lukijat mahdollistatte tämän minulle, sillä jokainen tehty tilaus innoittaa minua tekemään yhä lisää tuotteita helpompaan arkeen.

 

Kerro minulle, minkälaisia arkea helpottavia tuotteita haluaisit nähdä Lastuan valikoimassa tulevaisuudessa?

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Lastua

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account