Tuotekehitys

Tuotteita helpompaan arkeen

Lastuan tuotekehityksen takana on kokenut suunnittelija Niila Jurvelin.

Ennen Lastuan perustamista hän on toiminut useiden yritysten tuotekehitysinsinöörinä yhdessä teollisten muotoilijoiden kanssa.

Niilan suunnittelemia tuotteita löytyy ympäri maailmaa auton lisävarusteista, maarakennuskoneiden lisävarusteisiin, koulun pihojen leikkivälineisiin ja työstökoneisiin asti.

Materiaalit

Käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon kierrätettäviä materiaaleja, kuten puuta, kierrätettävää muovia ja metallia.

Tekemällä tuotteista kestäviä palaamme takaisin aikaan, jolloin mahdollisimman isojen voittojen tavoittelu oli toissijainen päämäärä. Tuotteiden kestävyys ja kierrätettävyys säästää arvokasta luontoa.

Pakkaukset

Valitsemme tuotteillemme pakkauksen, joka mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä täyttää sille asetetun vaatimuksen. 

Käytämme pakkauksissa pääasiassa pahvia, kartonkia ja muita uusiutuvia materiaaleja.

Minimoidaksemme jätteen määrää, vältämme tuotteiden kaksinkertaista pakkaamista, jos se on mahdollista. 

Laatu

Kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme laatuun. Tarkastelemme laatua tuotantomme eri vaiheissa ja poistamme aktiivisesti tuotannosta virheelliset kappaleet.

Virheelliset kappaleet toimitamme kierrätykseen, joka säästää luontoa.

Tilatessasi meiltä voit olla varma, että saat vain parasta laatua olevan tuotteen.

Tule mukaan vaikuttamaan!

Haluamme luoda tuotteita, jotka ovat tarpeellisia, innovatiivisia, mukavia käyttää ja kestäviä. Asiakkaiden palaute ja kehitysehdotukset ovat ensiarvoisen tärkeitä meille!