CNC-koneistus

CNC-koneistus on yksi yleisimmistä materiaalia poistavista menetelmistä teollisuudessa. Lähes poikkeuksetta kaikki koneet ovat jollain tavalla automatisoituja, tänä päivänä.

CNC-koneistus tarjoaa mahdollisuuden poistaa materiaalia erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi toistettavuus ja tarkkuus ovat CNC-koneistuksen etuja.

CNC-koneistus on yläluokka, joka kattaa CNC-sorvit, CNC-jyrsimet, CNC-avartimet jne. Meillä on käytössä CNC-jyrsimiä, joilla voidaan työstää monenlaisia kappaleita levyistä tankoihin ja kaikkea siltä väliltä.

CNC-jyrsintä on erinomainen menetelmä kun työstetään monenlaisia materiaaleja kuten mm. puu, muovi, hiili- ja lasikuitu, viscom-levy, alumiinikomposiittilevy, massiivilevyt, lankut, laudat jne.

 

CNC-jyrsinnän mahdollisuudet

CNC-koneistuksella on mahdollisuus tehdä monimuotoisia ja monimutkaisia kappaleita, joissa on syvennyksiä, ulokkeita, kierteitä jne.

Käytössämme on tällä hetkellä yksi CNC-koneistuskeskus, jonka suurin työstettävä kappale on  X940mm Y940mm Z130mm (pitempiä kuin 940mm kappaleita mahdollisuus jyrsiä tapauskohtaisesti)

Jyrsinteriä löytyy varastosta monipuolisesti halkaisijoiltaan 1 - 50mm välillä.

 

CNC-jyrsintä materiaalit

Varastossa olevia materiaaleja

 

Polycarbonaatti 1 - 4mm

Akryyli 2 - 20mm

Wiscom levy 10mm

Alumiini 10mm, 20mm, 30mm

Muut materiaalit tilaamalla.

 

CNC-jyrsinnän tarkkuus

Tarkkuus ja toistettavuus ovat CNC-koneistuksen etuja. Koneellamme pääsee +/- 0.05mm tarkkuuteen.

 

CNC-jyrsinnän hinta

CNC-koneistuksessa yksittäiskappaleet ovat hinnaltaan kaikkein kalleimpia, sillä tämä tekniikka perustuu suureen kappalemäärään.

Hinta muodostuu työtiedoston valmistamisesta ja työstöratojen ohjelmointista + kappaleen kiinnityksen valmistelusta CNC-koneella + Työstöön kuluvasta ajasta + Materiaalikustannuksista.

Jos ajatellaan että tehdään vain yksi kappale niin yllä oleva hinta on yhden kappaleen hinta. Jos samanlaisia osia tehdään esim. 100kpl niin ainoastaan työstöön kuluva aika ja materiaalikustannukset ovat samat. Muut kustannukset jaetaan 100kpl kesken.

 

Yhteydenotto

asiakaspalvelu@lastua.fi

+358 40 259 4960 

Palvelemme ma-pe 9.00 - 17.00

Saat tarjouksen heti.

Toimipaikkamme sijaitsee Rovaniemellä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Asiakkaitamme mm.

 

 

 

 

© 2024 Lastua, Shopify-verkkokaupat

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Kirjaudu sisään

  Unohtunut salasana?

  Joko sinulla on käyttäjätili?
  Luo tili