3D-tulostus

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarjoamme 3D-tulostusta Rovaniemellä ja koko Lapin alueella niin yksityisille kuin yrityksille. Älä epäröi ottaa yhteyttä, oli tarpeesi sitten pieni tai suuri.

3D-tulostus tarjoaa mahdollisuuden testata tuotteen toiminnallisuus, koko ja ulkonäkö ennen varsinaisen tuotannon aloittamista ja kalliin muotin valmistamista, lisäksi 3D-tulostamalla tehty osa on parhaimmillaan erittäin kestävä ja edullinen tulostaa.
Alla olevassa kuvassa vasemmalla akkukotelo, jota ei valmistajalta saa erikseen. Oikealla 3D-tulostettu akkukotelo valmiina kennotettavaksi.

3D-tulostus_akkukotelo_lastua

3D-tulostuksella on mahdollista tehdä myös esimerkiksi varaosia laitteisiin ja sellaisia esineitä, mitä ei millään muulla tavalla ole järkevää tai edes mahdollista tehdä. Alla olevassa kuvassa entisöinnissä olevasta autosta hajonnut muovikiinnike ja vieressä 3D-tulostettu uusi osa.

Entisöinnissä olevasta moottoripyörästä oli hukkunut tankin korkki. Kuvassa uusi korkki, jossa myös kierteet tehty 3D-tulostamalla.

3D-tulostus on nopea ja tarkka valmistusmenetelmä erilaisten muotoleukojen ja muotokiinnittimien valmistukseen. Alla olevassa kuvassa ruuvipenkin muotoleuat, jotka on valmistettu 3D-tulostamalla.

Käytössämme on FDM 3D-tulostimia, eli toiselta nimeltään lankatulostimia, jossa sula muovi pursotetaan suuttimen läpi kerroksittain ja näin syntyy valmis osa.

Osan 3D-tulostamisessa täytyy huomioida tulostussuunta, kerroksen paksuus, sekä tulostettava materiaali, jotta tulostettavasta osasta tulee sellainen kuin pitää.

Käytössämme on useita tulostimia ja näin ollen saamme isotkin tilaukset tehtyä jopa samana päivänä tilauksesta.

Suurin 3D-tulostettava kappale koneillamme: Pituus 180mm, Leveys 180mm ja Korkeus 180mm

Tarkkuus +/- 0,1mm

Hinta: 3D-tulostustiedoston valmistus + Tulostettavan materiaalin määrä + Tulostusaika

Meillä on runsaasti erilaisilla ominaisuuksilla ja väreillä muovimateriaaleja eli filamentteja suoraan hyllyssä. 

Muovimateriaaleja on mm. PLA, PETG, ASA, ABS, PC, PVB, jne.

Värejä löytyy mm. musta, valkoinen, keltainen, sininen, punainen, harmaa, kirkas, ruskea, oranssi, kulta, pronssi jne.

 

Ota yhteyttä sähköpostilla:

asiakaspalvelu@lastua.fi

Puhelimella/whatsapilla

+358 40 259 4960 

Palvelemme ma-pe 9.00 - 17.00

Saat tarjouksen heti.