CNC-koneistus

CNC-koneistus on yksi yleisimmistä materiaalia poistavista menetelmistä teollisuudessa. Lähes poikkeuksetta kaikki koneet ovat jollain tavalla automatisoituja tänä päivänä.

CNC-koneistus tarjoaa mahdollisuuden poistaa materiaalia erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi toistettavuus ja tarkkuus on CNC-koneistuksen etuja.

CNC-koneistus on yläluokka, joka kattaa CNC-sorvit, CNC-jyrsimet, CNC-avartimet jne. Meillä on käytössä CNC-jyrsimiä, joilla voidaan työstää monenlaisia kappaleita levyistä tankoihin ja kaikkea siltä väliltä.

CNC-koneistus on erinomainen menetelmä kun työstetään monenlaisia materiaaleja kuten mm. puu, muovi, hiili- ja lasikuitu, viscom-levy, alumiinikomposiittilevy jne.

CNC-koneistuksella on mahdollisuus tehdä monimuotoisia ja monimutkaisia kappaleita, joissa on syvennyksiä, ulokkeita, kierteitä jne.

Käytössämme on tällä hetkellä yksi CNC-koneistuskeskus, jonka suurin työstettävä kappale on  X940mm Y940mm Z130mm (pitempiä kuin 940mm kappaleita mahdollisuus jyrsiä tapauskohtaisesti)

Jyrsinteriä löytyy varastosta monipuolisesti halkaisijoiltaan 1 - 50mm välillä.

Materiaaleja varastossamme seuraavasti:

Massiivikoivu 25 -55mm

Koivu liimapuulevy 18mm

Koivuvaneri 4 - 20mm

Mänty liimapuulevy 18mm

Polycarbonaatti 1 - 4mm

Wiscom levy 10mm

MDF levy 10mm , 30mm

Alumiini 10mm, 20mm, 30mm

Muut materiaalit tilaamalla.

Tarkkuus on CNC-koneistuksen etuja. Koneellamme pääsee +/- 0.05mm tarkkuuteen.

Hinta muodostuu työtiedoston valmistamisesta ja työstöratojen ohjelmointista + kappaleen kiinnityksen valmistelusta CNC-koneella + Työstöön kuluvasta ajasta + Materiaalikustannuksista.

 

Ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@lastua.fi

Puhelimella/whatsapilla

+358 40 259 4960 

Alareunassa näkyvälllä chatilla.

Palvelemme ma-pe 9.00 - 17.00

Saat tarjouksen heti.